« Vorige | 4 van 8 | Volgende » |
We kregen de aanvraag binnen en wisten meteen dit moet een mooie en stijlvol jubileumfeest worden. De kernwoorden: Het liefst gebruik makend van de bestaande ruimte, gezelligheid, lekker eten & drinken en stijlvol.
Een originele uitnodiging werd verzonden waardoor de nieuwsgierigheid gewekt werd bij de gasten. Tijdens de voorbereidingen werd de invulling van het feest gevormd en een paar weken na de eerste ontmoeting was de dag aangebroken.
In de loop van de middag arriveerden de eerste leveranciers. De tent werd opgebouwd voor de ontvangst en het walking diner, de keuken voor de cateraar werd gemaakt, de voorbereidingen voor het eten en drinken werden gedaan, de geluidtechnici van de artiesten maakten hun entree, de bloemist zorgde voor de finishing touch en als laatste werd de roze loper uitgerold.
De gasten arriveerden over de roze loper en werden in de tent ontvangen door de Champy Queen, een stijlvolle dame voorzien van een prachtig outfit en glazen gevuld met bubbels. Op de achtergrond muziek van Paul Backbier die aan het einde van het walking diner zorgde voor een feest in de tent. In de tent kon men genieten van culinaire hapjes en oesters die uitgedeeld werden door de charmante oesterman.
Nadat Paul Backbier voor gezelligheid had gezorgd in de tent werden de gasten begeleid naar de ruimte waar de verrassingen stonden te wachten. Namelijk een optreden van Kim de Boer en Charly Luske en een cocktailbar met een professionele cocktailshaker. Na de afsluiting door Charly Luske werden alle gasten naar de uitgang begeleid en was het feest ten einde.
"Jullie hebben zo'n goed inlevingsvermogen in de klant en de wensen van de klant. En alles wordt tot in het detail uitgewerkt en verzorgd.”